vaistai.lt

Tobuli pusryčiai: išvenkime klaidų! (1172/0) 

Tobuli pusryčiai: išvenkime klaidų!Pusryčiauti reikia – tai aksioma. Tačiau valgyti ne bet ką, nes tuomet visa dienos pradžia tarsi šuniui ant uodegos!

♦ Tik atsikėlus – stiklinė šilto vandens. Dar geriau, kad jis būtų su citrina. Galima pagardinti ir šaukšteliu medaus. Tebūnie tai auksinė jūsų taisyklė. Vanduo padės atsikratyti toksinų ir pagelbės virškinimui, pagerins medžiagų apykaitą.

♦ Venkite bereikalingų pagundų. Rytas darbe dažniausiai pradedamas kava, o prie jos vis kas nors pasiūlo saldainį ar bandelę. Jei jums iš tiesų rūpi sveikata ir figūra, verta šio įpročio atsisakyti be jokios graužaties.

♦ Neretai kalbama, kad ryte sveika gerti sultis. Tačiau derėtų žinoti, jog ne visos sultys naudingos. Tarkime, jei pirktos parduotuvėje – iš jų nedaug turėsite naudos. Geriau suvalgykite apelsiną ir dar išgerkite stiklinę vandens – daug naudingesnis įprotis. Arba susiplakite maistingą pusryčių kokteilį.

♦ Nors dabar gana madinga užkąsti bėgant į darbą, nesusiviliokite sumuštiniu ir kava popieriniame puodelyje. Geriau šiek tiek anksčiau atsikelkite ir išsivirkite košės arba, jei labai skubate, sukrimskite kokį vaisių.

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos