vaistai.lt

Užsimojo gražinti svetur išvykusius lietuvius (1467/0) 

Užsimojo gražinti svetur išvykusius lietuviusPopuliariausias Jungtinėje Karalystėje gyvenančių lietuvių portalas Anglija.lt, kartu su estetinės chirurgijos klinika „GP klinika“ ir odontologijos klinika „Dentvalda“ kvietė Britų salyne gyvenančius tautiečius sudalyvauti atrankoje ir sugrįžti į Lietuvą. Tačiau tokio užmojo organizatoriai siūlė grąžinti ne gyvenimui į gimtinę, o gražinti: profesionalūs estetinės chirurgijos ir odontologijos gydytojai kvietė išbandyti net kelis tūkstančius kainuojančias grožio procedūras ar operacijas.

Gydytojai Gintaras Papečkys ir Valdas Labanauskas sulaukė net kelių dešimčių Jungtinėje Karalystėje gyvenančių lietuvių paraiškų. Pirmiausiai jie rinkosi žmogų, kuris rodė motyvaciją, daugiausiai entuziazmo, pasiryžimo pokyčiams, kurio nereikėjo raginti. Didžiausias dėmesys atrankoje buvo teikiamas galimiems veido srities pokyčiams. Būtent šiuos ir kitus kriterijus atitiko 51 metų Vaida Rutkauskienė, iki emigracijos gyvenusi Alytuje, bet prieš 11 metų patraukusi į Londoną.

Dviejų dukrų motina Anglijoje dirba dviejuose darbuose, stengiasi išlaikyti šeimą. Moteris pasakojo, kad apie estetinę operaciją galvojo jau anksčiau, tačiau tam trūko pinigų. Londono gyventoja prasitarė, kad jai sunku žiūrėti į veidrodį ir matyti amžiaus nulemtus pasikeitimus. Vaidos veido pokyčiai yra gana tipiniai, būdingi kiekvienam organizmui senstant, todėl kiekvienas, skaitydamas moters istoriją ir matydamas jos pokyčius, matys ir dalį savęs.

Projektą inicijavo populiariausias Jungtinėje Karalystėje gyvenančių lietuvių portalas Anglija.lt, Gintaro Papečkio estetinės chirurgijos klinika „GP klinika“ ir Valdo Labanausko odontologijos klinika „Dentvalda“. Projekto nugalėtoja spalio pabaigoje atvyksta į Lietuvą, kur dvi savaites jai bus atliekamos dantų tvarkymo ir estetinės operacijos. Gruodžio mėnesį Vaida Rutkauskienė grįš į gimtinę antram etapui, po kurio paaiškės, kiek dar estetinių procedūrų reikės tobuliems rezultatams pasiekti.

 

Informacija iš:

anglija.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos