vaistai.lt

Vaikų globėjai domėjosi ŽIV/AIDS ir kitomis užkrečiamosiomis ligomis (662/0) 

Vaikų globėjai domėjosi ŽIV/AIDS ir kitomis užkrečiamosiomis ligomisRimtai ir atvirai. Taip Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) direktorius prof. dr. Saulius Čaplinskas apie užkrečiamąsias ligas kalbėjosi su socialiniais ir budinčiais globėjais, žmonėmis, kurie nori priimti ar jau priėmė į savo šeimą laikinai globai vaiką iš socialinės rizikos aplinkos.

Susitikimą Vilniaus miesto savivaldybėje organizavo Vaikų ir paauglių socialinis centras. Čia prof. dr. S.Čaplinskas pristatė užkrečiamąsias ligas, jų profilaktiką – ypatingą dėmesį skyrė ŽIV/AIDS, tuberkuliozei ir hepatitams bei atsakė į daugybę klausimų: kokia grėsmė kyla globėjo sveikatai priimant į šeimą vaiką, kuris serga užkrečiamąja liga, kaip elgtis su vaiku, kuris yra paveldėjęs lytiškai plintančią ligą, kokie specialistai gali padėti, kada sunerimti, o kada neverta jaudintis.

Apie užkrečiamąsias ligas skaitykite čia

Informacija iš:

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos