vaistai.lt

Vilniaus teritorinė ligonių kasa prisideda prie socialinės akcijos už procedūras be ašarų (678/0) 

Vilniaus teritorinė ligonių kasa prisideda prie socialinės akcijos už procedūras be ašarųPalaikydama idėją, kuriant teigiamą aplinką vaikams gydymo įstaigose, ugdyti sąmoningus pacientus, Vilniaus teritorinė ligonių kasa prisideda prie VšĮ Socialiai atsakingo verslo klubo socialinės akcijos „Viens ir viskas“, vykstančios VšĮ Šeškinės poliklinikoje.
 
Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga VšĮ Šeškinės poliklinikoje prasidėjusia ir visą birželį  truksiančia socialine akcija „Viens ir viskas" siekiama gydymo įstaigose sukurti gerų emocijų aplinką vaikams, sutelkiant jų dėmesį į pozityvius dalykus. Vilniaus teritorinė ligonių kasa (Vilniaus TLK) akcijai skiria knygelių, kurios dovanojamos vaikams už drąsą prieš procedūras ir jų metu.

„Leisdami ir platindami edukacines knygeles vaikams sveikatos temomis, siekiame užauginti žmones, prisiimančius atsakomybę už savo sveikatą, suprantančius ligų prevencijos svarbą. Šio tikslo siekia ir akcijos organizatoriai, jos metu padėdami vaikams kaip galima geriau jaustis gydymo įstaigoje, susidraugauti ir bendradarbiauti su gydytojais. Džiaugiamės galėdami savo knygelėmis padėti išsklaidyti vaikams skiepų ar kraujo ėmimo procedūros baimes, kartu – prisidėti ugdant sąmoningus pacientus," – sako Vilniaus TLK Administravimo skyriaus vedėja Gintarė Rakštienė.

Akcijos pradžia paskelbta spalvingai papuoštame VšĮ Šeškinės poliklinikos vestibiulyje šalia procedūrų kabinetų. Be rėmėjo dovanoto ekrano filmukams rodyti, mažiesiems pacientams, laukiantiems procedūrų ar jų metu narsos ir malonių emocijų suteiks dovanėlės, kurias vaikai smalsiai apžiūrinėjo iki prasidedant akcijos pradžios ceremonijai su burbulų magu Karoliu Funky-Box.

Šiuo metu VšĮ Šeškinės poliklinikoje vykstanti akcija už procedūras be ašarų – tęstinio VšĮ Socialiai atsakingo verslo klubo projekto „Viens ir viskas" sudedamoji dalis. Tai yra puikus būdas padėti vaikams kuo anksčiau užmegzti teigiamą ryšį su medicinos įstaigomis, kad ateityje jie kreiptųsi į gydytojus ne tik susirgę, bet ir norėdami pasitikrinti profilaktiškai. Akciją planuojama rengti ir kitose Vilniaus gydymo įstaigose.

Vilniaus teritorinės ligonių kasos informacija

 

Informacija iš:

Valstybinė ligonių kasa

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. 

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos