vaistai.lt

1000 km širdies žygio atomazga – naujos funkcinės lovos (849/0) 

1000 km širdies žygio atomazga – naujos funkcinės lovosPasibaigus 1000 km širdies žygiui, Vaikų ligų klinikoje Onkologijos ir hematologijos sektoriuje gydomi mažieji pacientai sulaukė išskirtinių dovanų – funkcinių lovų. Naujosios lovos padeda vaikams pasijusti patogiau, yra sukurtos taip, jog būtų išvengta pragulų, mažinamas raumenų diskomfortas.

Pasitikdamas svečius ir priimdamas dovanas, Vaikų ligų klinikos vadovas prof. Rimantas Kėvalas džiaugėsi prasmingos akcijos rezultatais.

„Surinkta žmonių parama – mums labai svarbi ir reikšminga. Naujos funkcinės lovos palengvins skyriuje gulinčių mažųjų pacientų, sergančių onkologinėmis ligomis, gydymą, buvimą ligoninėje. Esame labai dėkingi visiems, kurie neliko abejingi“, – teigė vadovas.

1000 km širdies žygio pagrindinis iniciatorius organizacijos „Aktyvi Tauragė“ vadovas Saulius Bagdonas pabrėžė, kad tai – visų Lietuvos žmonių dovana mažiesiems.

„Negaliu atsistebėti, kokie nuostabūs mūsų šalies žmonės, viso žygio metu ir po jo jaučiu jų palaikymą, supratingumą ir esu labai dėkingas už tai, jog žmonės aukoja vaikams“. Prisimindamas patį žygį Saulius Bagdonas pabrėžė, kad ne kilometrai buvo svarbiausia, bet vaikai, jų noras pasveikti, tikėjimas ir viltis jų akyse.

Bendradarbiaudamas su „Mamų unija“ Saulius Bagdonas žmones kvietė į žygį per Lietuvos miestus, kurie pagal vietovę yra išsidėstę širdies forma. Prie šio žygio kiekviename mieste galėjo prisidėti vaikai ir suaugę, pasirinkdami eiti 100 žingsnių, 10 metrų ar 10 kilometrų. 1000 km širdies žygio metu buvo įveikta 1300 kilometrų, Lietuvos žmonės iš viso paaukojo 58469 eurus.

Kauno klinikų informacija

 

Informacija iš:

Vakarų Lietuvos Medicina

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos