vaistai.lt

Nivea Visage kremas paakiams nuo raukšlių Q10 15ml [81288]

Suaktyvina odos energijos apykaitą iš vidaus ir neleidžia susiformuoti raukšlėms giliuosiuose odos sluoksniuose. Priemonės sudėtyje esantys UVA ir UVB spindulių filtrai aktyviai saugo odą nuo žalingo saulės poveikio ir neleidžia toliau formuotis raukšlėms.
 
 

Kaina apie 17.24
 
Gamintojas :  Beiersdorf
Grupė :   Kosmetikos gaminiai -> Veido priežiūros priemonės -> Akių sričiai
Pakuotė : 15 ml

Pastebėjote klaidą ar turite pasiūlymą? Rašykite. Komentaras    

iDerma
Dermatologo konsultacija
internetu
skirtukas
×

Nivea Visage kremas paakiams nuo raukšlių Q10 15ml [81288]

Informacinis lapelis
 


Su amžiumi oda praranda gebėjimą gaminti energiją odos ląstelėse, todėl atsiranda raukšlelių, o gilesnės raukšlės dar labiau išryškėja.

Naudojimas

Tepkite kasdien, geriausiai ant NIVEA VISAGE valomosiomis priemonėmis nuvalytos veido odos. Nuvalius visą makiažą, trupučiu kremo švelniai patepkite paakių srities odą. Siekiant geriausių rezultatų kovojant su raukšlėmis, rekomenduojama naudoti dieninį ir naktinį veido kremus nuo raukšlių Q10 PLUS.

Poveikis

Dabar itin veiksminga akių kremo nuo raukšlių Q10 PLUS raukšles mažinanti technologija, pagrįsta 100 proc. didesniu fermento Q10 kiekiu, suaktyvina odos energijos apykaitą iš vidaus ir neleidžia susiformuoti raukšlėms giliuosiuose odos sluoksniuose. Priemonės sudėtyje esantys UVA ir UVB spindulių filtrai aktyviai saugo odą nuo žalingo saulės poveikio ir neleidžia toliau formuotis raukšlėms. Šį lengvą, bekvapį ir odą puoselėjantį kremą lengva tepti. Jis greitai susigeria.

Dėl vaistų vartojimo ir galimo šalutinio poveikio būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.


 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos