vaistai.lt

Eucerin DermatoCLEAN pienelis 200ml [63991]

Švelnus, bet efektyvus valomasis pienelis pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, pašalina nešvarumus ir makiažą neišsausindamas odos.
 
 

Kaina apie 15.36
 
Gamintojas :  Beiersdorf
Brūkšninis kodas :  4005808583041
Grupė :   Kosmetikos gaminiai -> Veido priežiūros priemonės -> Kremai
Pakuotė : 200 ml

Pastebėjote klaidą ar turite pasiūlymą? Rašykite. Komentaras    

iDerma
Dermatologo konsultacija
internetu
skirtukas
Kraunama e-parduotuvių informacija...
×

Eucerin DermatoCLEAN pienelis 200ml [63991]

Informacinis lapelis
 


Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] švelnus valomasis pienelis, 200 ml

Švelnus, bet efektyvus valomasis pienelis pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, pašalina nešvarumus ir makiažą neišsausindamas odos. Tinka kasdieniam naudojimui, taip pat ir jautriai, sausai odai.

Valomojo pienelio sudėtyje dera itin švelnus valomasis kompleksas, hialurono rūgštis ir kiti natūralios kilmės drėkinamosiomis savybėmis pasižymintys ingredientai, padedantys odai palaikyti natūralų drėgmės balansą. Nuvalius, oda tampa švari, sudrėkinta ir švelni.

Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] valomojo pienelio tinkamumas jautriai odai yra patvirtintas klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais. Be kvapiųjų medžiagų ir alkoholio.

Naudojimas:

Odą valykite ryte ir vakare. Priemone suvilgytais pirštų galiukais arba vatos diskeliu nuvalykite veido, kaklo ir iškirptės srities odą. Švelniai pašalinkite likučius vatos diskeliu arba nuskalaukite šiltu vandeniu.

Sudėtis:

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic-Capric-Triglyceride, Octyldodecanol, Glyceryl Glucoside, Cetearyl Isononanoate, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Sodium Citrate, Citric Acid, Glyceryl Stearate SE, Carbomer, Trisodium EDTA, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylparaben, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Potassium Sorbate

Dėl vaistų vartojimo ir galimo šalutinio poveikio būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.


 



priežiūros priemonės gaminiai veido eucerin beiersdorf kremai kosmetikos dermatoclean pienelis

Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos