vaistai.lt

Eucerin DermoPure odą atkuriantis serumas į aknę linkusiai odai 40ml [87925]

Serumas su 10 % hidroksi kompleksu išvalo poras, pastebimai sumažina dėmelių ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo.
 
 

Kaina apie 20.85
 
Gamintojas :  Beiersdorf
Brūkšninis kodas :  4005800181009
Grupė :   Kosmetikos gaminiai -> Veido priežiūros priemonės -> Serumai
Pakuotė : 40 ml

Pastebėjote klaidą ar turite pasiūlymą? Rašykite. Komentaras    

iDerma
Dermatologo konsultacija
internetu
skirtukas
Kraunama e-parduotuvių informacija...
×

Eucerin DermoPure odą atkuriantis serumas į aknę linkusiai odai 40ml [87925]

Informacinis lapelis
 


Eucerin® DermoPure odą atkuriantis serumas, 40 ml

Serumas su 10 % hidroksi kompleksu išvalo poras, pastebimai sumažina dėmelių ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo.

Inovatyvus Eucerin® DermoPure odą atkuriantis serumas yra specialiai skirtas sumažinti spuogų, papulių ir pustulių, taip pat aknės paliktų žymių ant odos. 

Serumas yra tinkamas naudoti esant lengvai arba vidutinio sunkumo formos aknei. Jis pasižymi trigubu poveikiu:

·   10 % hidroksi kompleksą sudaro ypač efektyvus šveičiamųjų medžiagų (glikolio, salicilo ir polihidroksi rūgščių) derinys. Jis padeda atnaujinti odos paviršių, atkimšti poras, sumažinti bakterijų kiekį, pašalinti negyvąsias odos ląsteles ir apsaugoti odą nuo naujų dėmelių susidarymo.

·   Serumo sudėtyje taip pat yra likochalkono A, kuris, kaip įrodyta tyrimais, malšina uždegimą ir padeda nuraminti sudirgusią odą.

Vos per vieną savaitę šis serumas pastebimai pagerina odos būklę, ilgainiui oda tampa švaresnė ir lygesnė. Serumą galima naudoti nėštumo metu, tačiau negalima naudoti, kuomet taikomas medicininis aknės gydymas.

Serumo efektyvumas ir tinkamumas į dėmeles ir aknę linkusiai odai yra patvirtintas klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais.

Naudojimas:

Naudokite kartą per dieną, geriausia vakare. Švariai nuvalytą veido odą patepkite nedideliu priemonės kiekiu (maždaug žirnio dydžio). Švelniai įmasažuokite į odą. Saugokitės, kad nepatektų į akis.

Patarimas: pirmiausia išbandykite priemonę patepdami nedidelį odos plotą. Galite justi nestiprų dilgčiojimą. Pasireiškus odos sudirgimui, pasitarkite su dermatologu ar vaistininku.

Priemonės sudėtyje yra alfa hidroksi rūgščių, kurios gali padidinti odos jautrumą saulei ir nudegimų saulėje riziką. Todėl rekomenduojame naudojant šią priemonę ir dar savaitę po naudojimo vengti saulės. Šiuo laikotarpiu kiekvieną rytą odą patepkite apsaugos nuo saulės priemone.

Sudėtis:

Aqua, Glycolic Acid, Dimethicone, Glycerin, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Gluconolactone, PEG-40 Stearate, Salicylic Acid, PEG-150 Distearate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Panthenol, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum

Dėl vaistų vartojimo ir galimo šalutinio poveikio būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.


 



priežiūros kosmetikos serumas gaminiai veido eucerin priemonės atkuriantis beiersdorf linkusiai dermopure odai aknę serumai

Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos