vaistai.lt

13 lengvų būdų, išbristi iš dvasinės krizės (1695/0) 

13 lengvų būdų, išbristi iš dvasinės krizėsKaip sakoma, žmogaus gyvenimas – tarsi zebras. Atkarpėlė juoda... Atkarpėlė balta... Ir taip iki paskutinio atodūsio...

Su  baltomis atkarpomis viskas aišku – kai esi laimingas, viskas sekasi, jokių klausimų nekyla. Bet ką gi daryti, kai užklumpa juoduma – kai nesinori nieko tik kaukti šuns balsu... Štai jums keli paprasti, bet moteriškai nuoširdūs būdai, kaip palengvinti juoduosius etapus.

1. Drabužiai pagerina nuotaiką. Jei prastai jaučiatės, apsirenkite pačiais gražiausiais. Puošni suknelė neprivalo kabėti spintoje ir laukti šventadienių.

2. Dvasios slogutį puikiai išskaido muzika. Klasikinė padeda atsipalaiduoti ir veikia raminamai. Būdama susijaudinusi, pasiklausykite, tarkim, W. A. Mozarto. Pasaulis iškart nušvis kitomis spalvomis.

3. Seniai pastebėta, kad nuo juodų minčių itin gerai atitraukia namų tvarkymas ar kitokia per daug mąstyti nereikalaujanti fizinė veikla. Imkitės plauti automobilį, langus ar tvarkyti vonią. Išsikrovusi fiziškai, geriau pasijusite ir dvasiškai.

4. Gamta džiugina. Keliaukite ir grožėkitės ja. Net pasivaikščiojimas lietui lyjant yra kur kas geriau nei sėdėti nukabinus nosį namuose.

5. Spalvos mažina nuovargį. Sodrios spalvos išsklaido tamsias mintis ir pagražina pilką kasdienybę.

6. Ryškiai raudona, šilta geltona ar maloni oranžinė mūsų sielą džiugina kaip saulės spinduliai. Papuoškite savo namus šiomis spalvomis! Dažnai pakanka gėlių puokštės ar paveikslo ant sienos.

7. Aktyvumas praskaidrina mintis. Kai esate prislėgta, norisi tik vienatvės. Tačiau nuotaika dėl to nepagerėja. Geriau nueikite su kuo nors į kiną ar kavinę. Kitoje aplinkoje jūsų mintys tikrai  praskaidrės.

8. Sportas padeda. Sportas visada gerina savijautą. Jei gerai jausitės, tada ir nuotaika bus puiki. Pabėgioję ristele žmonės tikina, kad visą dieną jaučiasi energingi ir laimingi.

9. Skaitymas – tarsi trumpos atostogos. Skaitydama pamiršite visus rūpesčius. Išsitieskite su knyga rankoje ant sofos ir pamirškite laiką. Turėdama šiek tiek fantazijos, galite patirti nuostabiausių nuotykių...

10. Galvokite pozityviai. Kiekvieną rytą vertėtų pradėti mintimi: „Šiandien nuostabi diena. Man puikiai sekasi. Aš kupina gyvenimo džiaugsmo.“ Šiuos žodžius ištarkite daug kartų. Po kurio laiko jie pasieks jūsų pasąmonę, ir, matysite, tai suveiks!

11. Palepinkite savo kūną. Pats svarbiausias žmogus jūsų gyvenime esate jūs! Parodykite savo kūnui, kad jį mylite: įlįskite į kvapnią vonią, nueikite į pirtį, pasimėgaukite masažu, patepkite kremu rankas ir kojas, pasidarykite manikiūrą ir pedikiūrą... Rytą nusiprauskite veidą šaltu vandeniu. Švelniai pamasažuokite veidą, paskui ausis ir pagaliau kaklą. Šviežumo jausmas lydės jus visą dieną.

12. Susikoncentruokite. Dirbdama darykite pertraukėles. Atsidarykite langą ir per nosį giliai įkvėpkite šviežio oro. Iškvėpkite per burną. Pratimą pakartokite mažiausiai septynis kartus.

13. Atsipalaiduokite. Patreniruokite akis. Pasiimkite nuotrauką su gražiu vaizdu ir žiūrėkite į ją 5–10 minučių. Giliai ir tolygiai kvėpuokite. Taip atpalaiduosite pavargusias akis ir atsikratysite streso bei nervingumo.

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net




Susijusios prekės

Jonažolė 375mg kapsulės N60



Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos