Spirulina tabletės N60
Spirulina – natūralus gamtos sukurtas augalinės kilmės baltymų, vitaminų, mineralų ir kitų nepakeičiamų bei 10 iš 12 pakeičiamų amino rūgščių šaltinis. Turtingas vitaminų A, B12 ir K, geležies ir kt (viso 46) elementai. Įsisavinimo koeficientas 85 – 90%. 100% vegetariškas produktas.
Unikali spirulinos cheminė sudėtis – didelis kiekis baltymų ir jų ekologiniai pranašumai, palyginti su alternatyviais baltymų šaltiniais, fiziologiškai suderintas nepakeičiamų aminorūgščių, vitaminų, mineralinių medžiagų kiekis lemia spirulinos maistinę vertę ir jos, kaip sveikos mitybos produkto, vartojimą. Taigi spirulina yra plačiai naudojama daugelyje šalių kaip ekologiškai švarus sveikos mitybos produktas ir maisto papildas siekiant papildyti dietas baltymais ir vitaminais. Ji vartojama natūrali, ruošiant įvairius patiekalus, kaip maisto papildas. Spirulinos įtraukimas į dietą normalizuoja medžiagų apykaitos procesus, stabilizuoja kūno masę, padeda didinti organizmo gyvybingumą, jo atsparumą, protinį ir fizinį darbingumą. Melsvadumblis spirulina, ypatingas 21-ojo amžiaus maistas, nėra sintetinis, laboratorijoje sukurtas darinys. Tai nemirtinga gyvybės forma, ilgiau nei 3,5 milijardo metų verčianti saulės šviesą maistu. Spirulina yra unikalus vertingų maisto medžiagų , natūralių baltymų, mikroelementų, vitaminų ir fermentų šaltinis. Virš tūkstančio metų jo mitybines ir gydomąsias savybes vertina Afrikos ir Pietų Amerikos gyventojai.
Vartojimo būdas: iki 7,5 tablečių (3 g) per dieną, gerai sukramtyti ir gausiai užgerti vandeniu, geriausia 45 min. prieš valgį. Galima suvartoti visą normą iš karto arba paskirtyti dalimis per dieną. Minimalus kursas 60 d. Neviršyti 15 tablečių (6 g ) per dieną.Laikyti vėsioje, sausioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Dėmesio: jei sergate ar vartojate vaistus, prieš vartodami šį produktą pasikonsultuokite su gydytoju.