vaistai.lt

Kirpti ar nekirpti – štai kur klausimas (1957/0) 

Kirpti ar nekirpti – štai kur klausimasSakoma, jei nori gyvenime ką nors pakeisti, pradėk nuo šukuosenos. Gerokai patrumpinti plaukai ar stilingi kirpčiukai akimirksniu pakeičia įvaizdį. Tačiau, kaip žinoti, ar verta griebtis žirklių?

Kirpti, jei...

Plaukai pažeisti, praradę žvilgesį, suskeldėjusiais galiukais. Atminkite, plaukai laikomi viena pagrindinių moters puošmenų, tačiau puošia tik išpuoselėti ir prižiūrėti.

Jūsų veido bruožai smulkūs ir ilgi plaukai trukdo juos atskleisti. Nusikirpusi plaukus trumpai, visą dėmesį sutelksite į veidą, išryškės jūsų akys ir šypsena.

Stinga pasitikėjimo savimi. Trumpai plaukus kerpasi tik ryžtingos, drąsios moterys. Joms nereikia ilgų plaukų, kad jaustųsi patrauklios, nes seksualumą spinduliuoja iš vidaus. Radusi savyje drąsos nusikirpti plaukus trumpai, rasite ryžto ir reikšmingesniems dalykams.

Norite pakeisti savo įvaizdį. Atnaujinti visam garderobui prireiks nemažai laiko ir daug išlaidų, o nusikirpusi plaukus, akimirksniu atrodysite visiškai kitaip net su tais pačiais drabužiais.

Nekirpti, nes...

Trumpus plaukus sunkiau prižiūrėti. Juos reikia kasdien trinkti ir formuoti. Būkite nusiteikusi kasdien keltis anksčiau ir dažniau lankyti pas kirpėją.

Nusikirpus plaukus trumpai, skirtingų šukuosenų pasirinkimas tampa gana ribotas. Trumpus plaukus galite susišukuoti vos keliais būdais, todėl ilgainiui kirpimas gali pabosti.

Sunkiau sutvarkyti sugulėtus, įsielektrinusius plaukus (ilgaplaukės gali rinktis prigludusių plaukų šukuoseną, tvirtai susukti į kuodą, supinti į kasą ir t. t.).

Trunka amžinybę, kol plaukai atauga. Jei nusikirpusi liksite nepatenkinta, prasta nuotaika lydės ilgus mėnesius.

Negalėsite nusidažyti jų „ombre“ stiliumi, nes atrodysite kaip su ataugusiais dažytais plaukais.

Apie ką reiktų pagalvoti prieš kerpant

Įsitikinkite, ar tikrai norite pakeisti šukuoseną. Dramatiškų išvaizdos pokyčių paprastai griebiamės, kai kas nors negero nutinka gyvenime (nesusiklosto santykiai, atleido iš darbo ar pan.). Tai gali akimirkai pakelti savivertę ir nuotaiką – naujas gyvenimas – nauja aš, tačiau išvaizdos pokyčiai neturėtų būti nulemti emocinės būklės. Rytoj galite susitaikyti su mylimuoju ir metus ar du gailėtis, kad veidrodyje neatpažįstate tikrosios savęs.

Nepulkite stačia galva. Permainoms reikia subręsti. Jei jus ištiko „blogų plaukų diena“, nereikia strimgalviais lėkti į grožio saloną ir nusirėžti plaukus. Panorusi permainų, pasiieškokite internete įvairių kirpimų nuotraukų. Atkreipkite dėmesį į sušukavimą. Gali būti, kad vaizdas nuotraukoje dvi valandas kurtas profesionalaus plaukų stilisto, ir kasdien taip atrodyti tiesiog neįmanoma. Jei apie plaukų kirpimą galvojate jau kurį laiką, įsitikinkite, ar svajonių šukuosena jums tikrai tinka. Internete yra specialiai tam skirtų programėlių – įkėlusi nuotrauką, galėsite prie savo veido prisitaikyti šimtus skirtingų šukuosenų.

Pasitarkite su specialistu. Net jei šukuosena tinka prie jūsų veido formos, bendro kūno sudėjimo, pasikonsultuokite su kirpėju, ar tikrai įmanoma norimą šukuoseną pritaikyti būtent jums. Skirtingas plaukų storis ir tankumas, polinkis banguotis bei kiti aspektai kerpant plaukus trumpai yra itin reikšmingi.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos