vaistai.lt

All – on – 4 metodika – greitas ir nebrangus šypsenos atkūrimas (10829/0) 

All – on – 4 metodika – greitas ir nebrangus šypsenos atkūrimasKaip rodo statistika, per pastaruosius metus sparčiai išaugo odontologijos specialistų skaičius. Remiantis Oficialiosios statistikos portalo duomenimis, 2005 – 2014 metais odontologų skaičius išaugo net 12, 4 procento. Vis dėlto, reikia pastebėti ir tai, kad padidėjo ne tik šios srities specialistų, bet ir teikiamų paslaugų skaičius. Viena tokių paslaugų yra dantų atkūrimas naudojant All – on – 4 metodiką.

All – on – 4 (iš angl. k. – visi ant keturių) metodika yra pažangus bei efektyvus būdas norint greitai atkurti prarastą šypseną. Laiko sąnaudos, kurių pareikalaus ši procedūra, iš tiesų maloniai stebina – dantų atkūrimui prireiks vos 24 valandų. Tačiau tai – tikrai ne vienintelis šios procedūros privalumas: atkurti dantys yra tvirti, stabilūs, atrodo ypač natūraliai bei estetiškai. All – on – 4 metodika – greitas ir nebrangus šypsenos atkūrimas Na, o šaltis, karštis, skonis bei kiti svarbūs pojūčiai yra jaučiami lygiai taip pat, kaip ir turint savus dantis. Ne veltui ši procedūra yra įvardijama kaip revoliucinė – ji iš tiesų gali pakeisti jūsų gyvenimo kokybę. All – for – 4 metodika yra puikus pasirinkimas ne tik dantis praradusiems pacientams, bet ir tiems, kurie turi prastos būklės dantis. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) skelbia, kad net 30 proc. 65 – 74 m. amžiaus žmonių nebeturi dalies arba visų savų dantų. Tačiau All – for – 4 tikrai nėra vien tik senjorams skirta paslauga. Pastarųjų metų duomenys rodo, kad šią paslaugą vis dažniau ir dažniau renkasi jauni bei vidutinio amžiaus pacientai.

Procedūros eiga

Dantų atkūrimas naudojant All – on – 4 metodiką prasideda nuo vizito, kurio metu yra įvertinama žandikaulio būklė bei suplanuojamas gydymas. Jei reikia, pašalinami prastos būklės dantys bei jų šaknys ir to paties vizito metu įsriegiami implantai. Pagaminamas ir uždedamas estetinis laikinas plastikinis protezas implanto gijimo laikotarpiui, o po 7 – 10 dienų išimami siūlai. Po 6 – 18 mėnesių atliekamas nuolatinis protezavimas.

Kokius pranašumus, lyginant su kitais dantų atkūrimo būdais, turi All – on – 4 metodika?

All – on – 4 metodika – greitas ir nebrangus šypsenos atkūrimas Savaime suprantama, dantis praradę žmonės dažniausiai turi galimybę rinktis ir kitus dantų atkūrimo būdus: galimas protezavimas (norėdami sužinoti daugiau, spauskite čia), tradiciniai implantai ar išimami protezai, tačiau lyginant su All – on – 4 metodika, nesunku pastebėti, kad pastarasis sprendimas turi puikių pranašumų. Lyginant su įprastu protezavimu, All – on – 4 metodika pareikalaus kur kas mažiau laiko. Už tradicinį implantavimą ši procedūra yra pranašesnė tuo, jog bus įsriegiama kone perpus mažiau implantų (vietoje 6 – 8 implantų pakaks tik 4); be to, pacientas patirs mažiau išlaidų. Na, o lyginant šį dantų atkūrimo būdą su išimamais protezais, galima daryti išvadą, kad pacientas patirs kur kas mažiau diskomforto, bus išvengta neefektyvaus kramtymo, nekils fonetikos problemų.

Kokiais atvejais tai yra geriausias pasirinkimas?

Kuomet verta rinktis šią proedūrą? Idealiai tiks tiems, kurie nori kuo mažiau laiko praleisti odontologo kėdėje (dažniausiai procedūros trukmė siekia – 1,5 – 3 val.). Tačiau tai dar ne viskas: ši procedūra yra ypač gerai toleruojama, o sėkmės koeficientas siekia 97. Kaulo priauginimo procesas dažniausiai yra nereikalingas. Taip pat šis dantų atkūrimo būdas, lyginant su įprastais implantais ar kaulo priauginimo procedūra, leis sutaupyti apie 40 – 50 procentų lėšų.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos