vaistai.lt

Kalėdinis pasiūlymas! Krūtų didinimas ,,Allergan" implantais - tik 7000 Lt!* (3024/0) 

Kalėdinis pasiūlymas! Krūtų didinimas ,,AllerganKrūtų didinimas implantais yra viena populiariausių estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos GROŽIO PASAULIS operacijų, rekomenduojama moterims ir merginoms, kurios nori:

  • padidinti krūtis,
  • pakoreguoti įgimtą ar su laiku pakitusią krūtų formą,
  • ištaisyti dydžio ar formos asimetriją,atstatyti vieną ar abi krūtis po amputacijos dėl onkologinio susirgimo.

Klinikoje krūtų didinimui naudojami tik moksliniais tyrimais patikrinti, aukščiausius saugumo ir kokybės standartus atitinkantys "Allergan" implantai, kuriems suteikiama garantija visam gyvenimui. Šiai dienai pasaulyje ir Lietuvoje naudojami "Allergan" implantai turi silikoninius polimerinius apvalkalus ir yra užpildyti silikoniniu geliu, kuris yra saugiausia šiuo metu žinoma medžiaga, naudojama implantų gamyboje. Implantai gali būti apvalios arba anatominės, dar vadinamos lašo, formos. Jie gali būti lygiu ar tekstūriniu paviršiumi, apvalia arba ovalia implanto baze.

GROŽIO PASAULIO specialistai tiki, kad kiekviena moteris yra išskirtinė ir turi savitą požiūrį į grožį ir estetiką, todėl pacientėms yra individualiai parenkami labiausiai tinkantys implantai, atsižvelgiant į krūtinės dydį, formą, krūties minkštųjų audinių būklę, krūtinės ląstos ypatumus, ūgį, svorį, amžių, asmeninius lūkesčius, gyvenimo būdą  ir kitus faktorius. Priešoperacinių konsultacijų metu yra aptariama operacija, pooperacinis periodas, numatomas pooperacinis krūtų dydis ir forma, atsakoma į visus rūpimus klausimus. Kartu su moterimi konsultacijoje gali dalyvauti ir jos vyras. Pacienčių patogumui visus būtinus tyrimus prieš operaciją galima greitai atlikti klinikos laboratorijoje.

Kai kurios moterys nukelia krūtų didinimo operaciją ateičiai, nes bijo, kad negalės maitinti kūdikio. Tai – mitas. Krūtų didinimo implantais operacijos metu liaukinis krūtų audinys nepažeidžiamas, krūties funkcijos nesutrikdomos, todėl nėra jokių problemų pacientėms pastoti, gimdyti ir maitinti kūdikį. Pastojus krūties audinį veikia hormoniniai šio periodo pokyčiai, todėl krūtinė padidėja, oda atitinkamai tempiasi.

Kalėdinė staigmena savo grožį puoselėjančioms moterims! Krūtų didinimas ,,Allergan" implantais klinikoje GROŽIO PASAULIS - tik 7000 Lt (2027.34 €) vietoje 9000,00-11000,00 Lt (2606,58-3185,82 €).

Daugiau informacijos apie mūsų klinikoje atliekamą krūtų didinimą implantais rasite čia arba tel. 8 37 313 900.

*Pasiūlymo kaina galioja jei operacija atliekama iki 2015 01 15. Klinika gali bet kada atnaujinti, papildyti ar keisti pasiūlymo sąlygas ir paslaugų kainas be atskiro įspėjimo. Nuolaidos nesumuojamos. Naujausią pasiūlymo informaciją rasite www.groziopasaulis.lt 

Grožio pasaulis

Daugiau informacijos:
Savanorių pr. 421,
Kaunas,
tel. (8-37) 31 39 00,
www.groziopasaulis.lt






Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos