vaistai.lt

Vitaminų ir mineralų svarba vaiko imunitetui (7360/6) 

Vitaminų ir mineralų svarba vaiko imunitetui
Lyg nematomi maži nykštukai vitaminai tyliai dirba savo didelius darbus. Be jų nevyktų tūkstančiai cheminių reakcijų – jie padeda maistą paversti energija, pasisavinti reikalingas medžiagas, sukurti stiprią nervų sistemą, tvirtus kaulus, raumenis, gerą imunitetą. Galima sakyti, kad vitaminai padeda būti protingiems, gražiems ir sveikiems.


„Marsiečiai Imunactiv“
„Marsiečiai Imunactiv“ – vitaminų ir mineralų kompleksas, papildytas natūraliomis medžiagomis: beta gliukanais, erškėčių vaisių milteliais, lizinu, bioflavonoidais ir PABA. Tai specialiai vaikams sukurtos kramtomosios tabletės, kuriose yra visų svarbiausių vitaminų ir mineralų. Produkto unikalumą nulemia ypatingas 4 aktyviųjų medžiagų kompleksas „Imunactiv” – beta gliukanai, vitaminas C, cinkas ir bioflavonoidai.

Beta gliukanai aktyvina imuninės sistemos reakciją, skatina imuninių ląstelių daugėjimą, reikalingi audinių atsinaujinimo procesams.

Vitaminas C yra plačiai žinomas antioksidantas, vertinamas dėl didžiulės teigiamos įtakos imunitetui. Vitamino C trūkumas pažeidžia imuninę sistemą, kadangi sulėtėja apsauginių ląstelių reakcija į virusus ir bakterijas. Erškėčių vaisių milteliai yra natūralus vitamino C šaltinis, o bioflavonoidai – natūralios kilmės medžiagos, kurios skatina imuninės sistemos veiklą ir dėl savo antioksidacinio poveikio saugo vitaminą C nuo sunykimo.

Imuninei sistemai funkcionuoti taip pat reikalingas cinkas. Jis padeda formuotis skeletui ir atsinaujinti ląstelėms, todėl ypač svarbus augimo ir brendimo laikotarpiu. Cinkas reikalingas ląstelių augimui, dalyvauja nukleido rugščių ir baltymų apykaitoje. Jei šio elemento organizmui ir netrūksta, papildomas jo vartojimas naudingas imuninei sistemai.
„Marsiečiai Imunactiv“
Preparato sudėtyje yra ir kitų aktyviųjų medžiagų – A, D, E ir B grupės vitaminų, makro- ir mikroelementų kalcio, jodo ir kalio.

Veikliosios medžiagos yra papildytos lizino amino rūgštimi ir paraaminobenzoine rūgštimi (PABA). Lizino amino rūgštis labai svarbi augančiam vaikui, tačiau organizmas pats jos negamina ir jos pakeisti negali jokia kita amino rūgštis. PABA reikalinga „gerųjų“ žarnyno bakterijų augimui, todėl prisideda prie geros bendros vaiko savijautos ir užtikrina visas gyvybiškai būtinas organizmo funkcijas.

Marsiečiai - maisto papildas su saldikliais.












Komentarai (Viso žinučių: 6)

Walmark produktų specialistė
Parašė Svečias 2009-11-26 15:56:05
Visi gamintojo "Walmark" produktai prieš paleidžiant juos į rinką yra privaloma tvarka tikrinami laboratorijoje, kaip reikalauja GMP standartai. Kartu su kiekvienu produktu iš gamintojo gauname šių kontrolinių tyrimų rezultatus, patvirtinančius, kad tabletėje yra tikrai tik tos medžiagos, kurios surašytos ant pakuotės ties "Sudėtis". 
Atsakydama į svečio "geriau" komentarą kviečiu paskaityti naujausius tyrimus apie vitaminų, mineralų ar beta gliukanų poveikį imunitetui.  
Be to yra atlikti ir produkto "Marsiečiai Imunactiv" poveikio vaikų sergamumui tyrimai. Plačiau galite paskaityti čia: http://www.walmark.lt/files/documents/LT/Marsieciai%20papildo%20vartojimo%20tyrimo%20rezultatai-2.pdf
Daiva
Parašė Svečias 2009-11-20 17:23:37
geriau jau jų vaikams neduoti, nes dar taps panašūs į marsiečius. 
Beje, tai labai neetiška pridėti kinietiškų nesąmonių į dėžutes - vaikai jautrūs reklamai. Kitose šalyse tokie veiksmai yra griežtai baudžiami.  
del tikrinimo
Parašė Svečias 2009-11-18 16:24:44
vargiai iki galo tokisu papildus patikrina laboratorijose, nes ten toks misinys medziagu, kad net pazangiausios auksto slegio skysciu chromatografijos metodu visu komponentu neatskirsi ir idetu kiekiu nepaskaiciuosi... o be to, nesuprantama, kam toks misinys medziagu reikalingas, kai jos tarpusavyje saveikauja ir del to nepilnai isisavina...
dėl vaisių ir žalumynų
Parašė Svečias 2009-11-09 17:20:05
sutinku, jei pats išaugini ir žinai kaip buvo auginta, o jei parduotuvėje perki ar turguje, tai jau loterija. Paskutiniu metu juk kiek daug buvo pranešimų apie grąžinamus obuolius, vynuoges, riešutus. tad kaip paprastam piliečiui pasitikrinti ką valgai, vien tik kaina - ne rodiklis. 
 
Bent jau tuos vitaminus tikiuosi laboratorijoje tikrina.
*
Parašė Svečias 2009-11-09 09:43:11
Vertingiausias komponentas "slaptojo agento rinkinys"
geriau
Parašė Svečias 2009-11-09 08:57:06
vaikai turi valgyti daug vaisiu ir žalumynų, o dirbtinai kišti piliules ir tikėtis, kad sustiprės imunitetas, nesamonė. bet kaip saldainukai, tai visai nirko...


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos