vaistai.lt

Priklausomybių gydymas (134008/117) 

Alkoholizmas ir narkomanija – tai paplitusios, itin sunkias pasekmes individo ir visuomenės gerovei sukeliančios priklausomybės. Sergamumas jomis Lietuvoje nenumaldomai didėja, o šių ligų gydymas pamažu tampa vyraujančia psichiatrų darbo problema. Girtavimas ir narkomanija – vienos dažniausių depresijos, psichozių bei savižudybių priežasčių. Alkoholizmo kontrolę apsunkina tai, jog asmenys, priklausomi nuo alkoholio, vėlai suvokia, jog serga. Priklausomybei alkoholiui būdingas „neigimo mechanizmas“ – pacientai ilgą laiką neįsisamonina, kad iš tikrųjų yra priklausomi.
ReviaŠiuolaikinė pagalba kenčiantiems nuo priklausomybės ligų turi būti teikiama komandiniu principu, išvien dirbant gydytojams psichiatrams, narkologams, psichologams, psichoterapeutams, socialiniams darbuotojams. Gydant priklausomybes siekiama, kad pacientai sugebėtų atsispirti liguistiems troškimams, kad pozityvus elgesys, gyvenimas be alkoholio ar narkotikų taptų įpročiu, norma.

Išskiriamos šios pagrindinės priklausomybės ligų gydymo kryptys:
• medikamentai;
• psichoterapinė pagalba;
• priklausomybės ligomis sergančių asmenų savitarpio pagalbos grupės;
• pozityviai veikianti aplinka.

PRIKLAUSOMYBĖS LIGŲ GYDYMAS

Nustatyta, kad priklausomybės alkoholiui atsiradimą nulemia mažiausiai keturios CNS transmiterių sistemos: endorfinų, dopamino, gliutamato ir gama amino sviesto rūgšties. Išgėrus alkoholio ar pavartojus opiatų, CNS stimuliuojamas  endorfinų išsiskyrimas. Endorfinai sukelia malonumo pojūtį, o išsiskyręs dopaminas lemia nenugalimą troškimą toliau vartoti kvaišalus.
Specifiniu aktyviu poveikiu priklausomybės ligų biocheminiams mechanizmams pasižymi Revia (naltreksonas). Revia kartu su psichoterapija skiriama priklausomybei nuo alkoholio gydyti, taip pat kaip papildoma priemonė vartojama detoksikuotų, anksčiau nuo opiatų priklausomų, pacientų būklei palaikyti.
Revia

Tai yra pirmasis ir kol kas vienintelis farmakologiškai aktyvus endorfinų ir opioidinių receptorių antagonistas, kurio veiksmingumas gydant priklausomybę alkoholiui ir opiatams įrodytas daugeliu patikimų placebu kontroliuojamų klinikinių tyrimų. Vaistas veiksmingai suretina atkryčius, palengvina abstinenciją ir mažina alkoholio poreikį. Šiuo metu tai universaliausias ir veiksmingiausias preparatas, skiriamas kompleksiniam priklausomybės ligų gydymui.
Revia veikimas pasireiškia tik tada, kai padidėja endorfinų ir dopamino sekrecija smegenyse. Revia sumažina alkoholio ar narkotikų sukeliamą malonumo pojūtį. Šį vaistą vartojantys pacientai pajunta, kad alkoholis nebesukelia malonumo, nebeteikia džiaugsmo. Panašiai Revia veikia priklausomybę morfinui ir kokainui. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad gydymas Revia patikimai užtikrina nenutrūkstamą abstinenciją ir net 50 proc. pacientų apsaugo nuo pakartotinių atkryčių. Pažymėtina, kad Revia veiksmingumas didžiausias pačioje ligos pradžioje, kol priklausomybė alkoholiui dar tik formuojasi.
Klinikiniais tyrimais nustatyta, kad Revia gali būti veiksmingas ne vien priklausomybės alkoholiui gydymui, bet ir jos prevencijai, todėl rekomenduojama jį profilaktiškai skirti potraukį alkoholiui turintiems pacientams patiriant krizines situacijas.
Labai svarbu tai, kad Revia gydomasis poveikis pasireiškia greitai, neturi neigiamo poveikio paciento nuotaikai ir sukelia tik nežymius nepageidaujamus poveikius. Revia neskirtina hepatitu, kepenų ciroze, inkstų funkcijos nepakankamumu sergantiems pacientams.
Rekomenduojama Revia dozė yra 50 mg per dieną. Gydyti Revia rekomenduojama ne trumpiau nei 3 mėnesius, tačiau paprastai gydymą tenka tęsti keletą metų iš eilės. Gydyti nuo opiatų priklausomus pacientus galima tik tada, kai jie bent 7dienas nevartoja narkotikų. Nesilaikant šio reikalavimo galima išprovokuoti sunkią abstinencijos būklę.
Revia gydomus pacientus būtina įspėti, kad jiems griežtai draudžiama vartoti opioidinius analgetikus, nes galimas sunkus apsinuodijimas.

APIBENDRINIMAS

Priklausomybių ligų gydymas turi būti kompleksinis, taikant farmakologinę, psichoterapinę, socialinę, emocinę pagalbą. Įrodyta, kad Revia sustiprina įvairių psichoterapinių priemonių gydomąjį poveikį, todėl gali būti veiksmingai taikomas kompleksiniam priklausomybės ligų gydymui.
Psichiatrų teigimu, Revia padeda prailginti laikotarpį tarp kvaišalų vartojimo, kuris gali tęstis labai ilgai, kartais net visą likusį paciento gyvenimą.

Priklausomybės ligų specialistai, maloniai sutiko suteikti konsultacijas Jums ar Jūsų artimiesiems. Jei Jums reikalinga gydytojo pagalba, kreipkitės:
Vilniuje
- 8 5 2137808, 8 5 2333709, 8 698 44099;
Kaune - 8 699 21305, 8 687 47278, 8 659 95100;
Klaipėdoje - 8 699 34700;
Šilutėje - 8 441 62363;
Gargžduose - 8 46 452960;
Šiauliuose - 8 687 16872;
Panevėžyje - 8 54 582673.






Komentarai (Viso žinučių: 117)

Dr Maria
Parašė Svečias 2019-01-15 03:48:56
KIDNEY PARDAVIMAS 
Visiems, kurie domisi savo inkstų pardavimu dėl ekonominių priežasčių, 
„PAPHOS KIDNEY HOSPITALS“ siūlo pakankamą sumą (450 000 eurų) vienam inkstui. 
Jei Jus domina, susisiekite su Dr Maria iš mūsų įvairių filialų žemiau esančiame adresu. 
 
EMAIL ...  
 
WHATSAPP .... +18135754813 
                       
Ačiū, Paphos inkstų ligoninės rūpinasi.
vaistai tetypam
Parašė Svečias 2015-08-03 21:48:30
paarase svecias.ar padeda nuo alkogolio ir ar galima girtam idieti i maista.
Svecias
Parašė Svečias 2015-06-12 13:53:15
Mano draugui buvo istorija,biski isgerdavo alaus ar bet ko ir pradedavo must sirdis,visas paraudonuodavo ir sakydavo negaliu einu prigulsiu.sakau zmona duoda kazka ar su maistu ar su arbata.Pajieskojo namie rado teturam tabletes,paseke keles dienas po 1tab.mazejo,atsakimas aiskus kas nuo ko.galvoju ir pats ju isigyt.
Laime
Parašė Svečias 2015-01-15 11:42:08
Kas vartojo Teturam, kokiom dozem ir kaip reiktu vartoti si vaista?
padėjo selincro
Parašė Svečias 2014-05-27 16:17:25
Mano vyras ilgą laiką piktnaudžiavo alkoholiniais gėrimais, mėgino ir koduotis kelis kartus, tik vis iš naujo pradėdavo vartoti praėjus vos mėnesiui...kai budavo užkoduotas, visada jausdavosi balta varna per kokį giminės susiburimą ar šventę su draugais, kai negalėdavo išgerti ir visi vis klausinėdavo, kad gal turi problemą...Tačiau apsilankius Klaipėdoje pas gydytoją, ji pasiūlė pamėginti SELINCRO, tai vaistas, su kuriuo galima vartoti alkoholį ir neužkabliuoti...Pradėjus vartoti selincro, vyras gali kontroliuoti kiek išgerti, ir dar nuo vaisto vartojimą pradzios, nei karto nebuvo padauginęs :) Apie šį gydymo metodą netyčia išgirdome per radiją (daugiau informacijos apie problemą ir kur kreiptis puslapyje kadagana.lt). Tikrai džiaugiames rezultatu! Ir aciū daktarei ir Selincro
anna maria
Parašė Svečias 2014-04-17 11:00:34
Revia (Naltrexone), Antabuse (Disulfiram), Baclofen ir Lioresal (Baclofen) ir galit isigyti internete http://europe.verifiedrugs.com/pills-antialcohol-en.html
Roma
Parašė Svečias 2014-04-05 20:19:51
Vyrui nezinant sutrinu ir idedu i maista tabletes Teturam jau metai kai negali gert Kartais pabando bet negali Labai geri vaistai Turguose kur rusiskus vaistus pardavineja galima gaut labai pigus
Parašė Svečias 2014-03-31 19:19:45
Kur galima gauti Revia tableciu?  
noriu patarimo...
Parašė Svečias 2014-03-25 12:18:29
mano draugas yra jaunas 26metu...jis kiekviena diena isgeria, nebuvo tokios dienos kad neisgertu..pastoviai vartoja 2-3 alaus..po darbo..sito negaliu pakesti..pradejau dometis gal yra viastu kuriuos jam galeciau imaisyti i maista..nes taip jo nepriprasyciau gerti...nes jis nepripazysta kad yra alkocholikas..o as manau kad tai jau liga, jai organizmas reikalauja alkocholio...jis dar jaunas..o kai per balius nusitaso...pridaro gedos man ir sau..o paskui kaltina mane..jau pakesti sito negaliu, i girta slykstu ziureti..ir visad buna agresyvus..ryte pabudus..pasako nieko nepamenu....padekite..patarkite man..ka su juo busiu labai dekinga...
Laura
Parašė Svečias 2014-03-22 12:45:38
Taj ar butu galima suzinoti kur ju isigyti?Apie vaista straipsniu daugybe o kur ju gauti informacijos jokios.....cia kaip matau zmones ignoruojami
Del NTX implanto
Parašė Svečias 2014-02-25 13:00:11
Sveki,noreciau suzinoti del NTX implanto Latvjoje kokiu adresu ir telefonu galima kreiptis???Dekui uz pagalba
ne pirkit Revia?nieko ne padiada
Parašė Svečias 2014-02-21 19:29:33
Revia visiskai ne padiada.Zmones isleisit tik pinigus o naudos ne bus.Eskokit receptus gyditi su meslugribais. 
Teturam 2
Parašė Svečias 2014-02-19 19:42:56
prieš 10 metų vaistinėse buvo Lidevine. Veiklioji medžiaga - kaip Teturam + B gr. vitamimai, dėl geresnės organizmo tolerancijos. Pats bandžiau - labi efektyvu... Vaistininku dėka pigaus ir gero preparato neliko... Tenka ieškoti rusišku pakaitalu
Teturam
Parašė Svečias 2014-02-19 19:38:11
Sveiki, 
Gal žinote kur Vilniuje rasti Teruram? 
Aciū.
Gera pagalba del alkoholizmo
Parašė Svečias 2014-02-13 15:43:54
Rekomenduoju apsilankyti pas Gediminą Norvilą, Klaipėdoje, konsultacijos nerealios, labai suprantamai išaiškino kas yra ta priklausomybė, prašviesino mastymą kaip reikiant, padeda susivokti kas vyksta per gėrimą, kaip mesti.
ieskau
Parašė Svečias 2014-01-28 12:13:32
Sveiki, rašau bakalauro darbą, tema apie paauglystėje vartotus narkotikus. Ieškau asmenų, kurie dabar jau yra suaugę, ir nebevartoja narkotikų, gali būti nuo 18 metų bei sutiktų duoti man interviu. Konfidencialumas ir anonimiškumas garantuotas, tiesiog labai reikia pagalbos, nes noriu atlikti tyrimą. Jei kas norite pasikalbėti bei papasakoti apie savo paauglystės laikotarpį ir narkotikų vartojimą prašau atsiliepkite. Galite rašyti el paštu: Labai lauksiu.
victoria
Parašė Svečias 2014-01-26 01:47:31
Noriu padėkoti labai Saibaba už tai, ką jis padarė man jis atnešė laimę atgal į mano gyvenimą. Mano draugas paliko mane ir sakė man yra daugiau man buvo nusiaubta, kaip aš myliu jį tiek daug, aš nusprendžiau kreiptis į burtininko ir sutikau draugą, kuris man pasakė apie puikią gydytoją ir aš nusprendžiau su juo susisiekti, ir jis man pasakė, per tris dienas mano draugas vadins mane ir elgetauti man jį priimti maniau, kad jis juokauja per tris dienas viskas įvyko, kaip jis sakė, kad aš esu labai laimingas dabar. Taip pat galite susisiekti su juo visų jūsų problemų.
Parašė Svečias 2014-01-22 16:50:50
hmm.. keista kad niekas nepaminejo Tetyram - (Disulfiram) is rusijos, kuri galima gauti turguje, poveikis panasus o kaina juokinga...
svecias
Parašė Svečias 2013-11-24 02:35:38
Sveiki noriu biski ir as patarimu gauti,vartoju heroina jau 8metai,buvau kazkaip sustojas va rtoti apie 3metus,bet kazkaip po truputi po truputi vel pradejau vartoti,ir db labai noriu sustoti bet neiseina,gyvenu UK,siuo metu esu isirases subutexa bet su juo niekaip neiseina sustoti vartoti,esu girdejas apie ampole kur isiuna ir tipo lengvai iseina sustoti vartoti,kur reikia ieskoti tos ampoles..?labai butu idomu daugiau apie ja suzinoti..viska jau isbandziau kad sustoti vartoti bet niekas jau nebepadeda..duokit patarimu apie ta stebuklinga ampole..labai didelis aciu butu
nematomas
Parašė Svečias 2013-11-24 00:45:02
Sveiki,norejau paklausti ar galima uk isisiuti ampole nuo heroino..?kur ir kaip..?
vyras geria
Parašė Svečias 2013-11-20 18:54:29
mano vyras geria savaitemis, bet su pertraukomis ir nenukentedavo darbas. bet dabar per paskutini girtavima, ir iki siol dar geria, prarado darba ir nezinau kur reikia kreiptis, kad jam galeciau padeti. 
Klaipeda
Parašė Svečias 2013-10-28 15:06:14
mano sunus vel,po2metu pertrukos ,pradee vartot heroina,dabar liko vienas,kitoi salije nezinau keip jam padet,ne turi galimibes gultis ligoni kadange praras darba,ne bus uz ka moket uz buta,gruodzio men atvazuos pas mane i svecus,per 2savaites ka galim padarit,kur kreptis padekite,kas gali.mama
elena
Parašė Svečias 2013-07-02 01:55:39
gal galite parasyti kur latvijoje gydo NTX implantavimo metodu nuo narkomanijos. labai aciu...
rita
Parašė Svečias 2013-06-20 00:06:06
Noriu mesti rukyti prarukius 25m esu bandziusi bet nepavyko gal zinote geru vaistu
Ka daryti?
Parašė Svečias 2013-04-19 03:29:01
Noriu padeti savo vyrui turinciam priklausomybe narkotikams. Nebezinau ka daryti,gydytis klinikoje atsisako... Nebezinau kaip su tuo kovoti,noreciau suzinoti,gal kas zino kaip yra su implantu naltxon. Ir ar yra tikrai veiksmingos tabletes revia? Aciu
valknsa
Parašė Svečias 2013-04-02 09:53:24
ku cia pezat neveikia nebent abu iskart ,kuo susirgai tuom ir gydikis
naltexonas
Parašė Svečias 2013-03-22 23:55:45
vartojau hera kiekviena diena po to buvau reabilitacijos centre po 7 paru l;atvijoje isiuvo implanta naltexona kokias 20 dienu po to negalejau uzmigti buvo labai sunku bet iskenciau dabar liktai nieko tik pries miega issirasiaiu klonezepamo tai pakolkas padede tik jas reiki ne gerti o ciulpti po valandos miegi kaip kudikis bet padidejo noras gyventi pradejau panaseti i zmogu o ne i narkomana jau daug kas sako kad neatpazysta manes gereju su lyg kiekviena diena uz keliu dienu vel vaziuosiu i latvija kad perdetu implanta i nauja nes greit baigsis galiojimas geriau jau zinoti kad kazkas viduje tau neleis vartoti heros nei vel paslysti gal ir ne pigus implantas bet daug pigiau ir sveikiau nei vartoti hera nes per ta hera buvau prarades viska seima draugus dabar turiu pradeti gyventi is naujo ieskotis draugu bei susirasti seima tad neprasidekit su hera niekomet nes nuo pirmo karto priprantama tas yra tiesa pats savo kailiu patyriau ir po kiek laiko prarasit viska kas jums brangu o tai susigrazinti sunku arba net neimanoma kas gali tiketi buvusiu narkomanu...gal kas nors irgi nesioja si implanta noreciau suzinoti ar jam tai padejo kaip ir man...aciu...
alchogoliko zmona
Parašė Svečias 2013-03-11 17:41:17
maniskis geria ir nesupranta,kad yra achogolikas,buvo metams uzsikodaves,bet sake kad visus metus labai kentejo.o dabar prasau kad negertu,bet jam nusispjaut i tai,jauciu kad vaistu nuo degtines nera
sveika
Parašė Svečias 2013-03-07 14:05:07
O ar galima siuos vaistus duoti vyrui nezinant? Ar nieko neatsitiks kai pavartos alhogolio?
igoris
Parašė Svečias 2013-01-21 21:12:55
esu vilniui esiuves tipo revijos inplanta bet as ji negaliu uzcupti dariau rengeno notraukos neko nesimato kad butu koks implantas,sumokejau nemazus pinigus,ir noriu surasti hirurga kuris galetu prapjauti ir patikrinti ar tikrai inai ten ira o jaigu ne parasit israsa kad jos ten nera 
svecias
Parašė Svečias 2012-12-19 23:25:12
Galiu pasakyti kad tikrai labai geras vaistas,2004 kainavo apie 400lt,jeigu neklistu tai ten 28 tabletes,nebutina gerti kiekviena diena,arba nors po puse kas antra diena tikrai uztenka
neringa
Parašė Svečias 2012-11-17 13:24:34
ar imanuoma nusipirkti tu vaistu anglijoje?nezinau ka daryt su vaikinu daznai ruko heroina..
kokainas
Parašė Svečias 2012-08-28 22:45:53
kaip revia padeda kovoti su kokainu ??
L...B
Parašė Svečias 2012-07-18 06:42:37
Kiek kainuoja Revia?
Vyras alkoholikas
Parašė Svečias 2012-06-17 14:27:58
Jeigu pats nededa pastangu,tai labai sunku kovot,nes zmogus nesuvokia,kad jis ligonis,o labiausiai kencia seima ir aplinkiniai,vartojom yvairius vaistus,buvom uzsikodave,bet tai tik 3 menesiams,jau visai nezinau ka toliau daryt,kodas kainuoja pigiau negu revia ir nzn ar verta dar ka bebandyt,ar veikia revia ilgiau negu kodas,prasau patarkit,kas esat vartoja???? 
Parašė Svečias 2012-03-01 15:14:40
Gal kas zino,kur gauti siu vaistu REVIA.Klausiau vaistineje,sake,kad tokiu nera ir kitose vaistinese.Yra tik kitokiu pa nasiu
revia
Parašė Svečias 2012-02-23 20:55:37
kada geriau vartoti revia tabletes ar ryte ar vakare?send pirma diena isgeriau ryte tai visa diena toks apdujes ir vairuoti sunku.
patirtis
Parašė Svečias 2012-02-06 19:27:55
esu alkoholikas kokius 30 metu, kodavimai laiko 2-3 men. Revia padeda net po puse tab. bet kasdien.Noredami ekspermento isgerkite puse tab. po pusvalandzio pasistatykite alaus buteli - viso neisgersite, paprasciausiai nesinori daugiau; na,pykina truputi, na gal spaudimas sokteli, bet tikrai padeda; 
Zinoma, pirmiausia nusiteikimas negerti, be sito nieko nebus; 
p.s. atsargiai po daugiadieniu, pirmiausia su sirdies lasais-2,3 bonkutes per diena, kokias 2-3 dienas letai iseikite is uzgerimo
Zinaida
Parašė Svečias 2012-02-02 15:19:32
Buvau pas gyd.Boima pradejau vartoti Revija ir bet man tas vaistas jokio rezultato nedave , noras gerti buvo vienintelis pozymis kad geriu vaistus tai rytinis pykinimas....bet pykindavo mane ir anksciau po gerimo.Todel Boimu pasitariau kad ar negeriau gydytis kitaip.Gydytojas atliko akupunktura tai dabar jau metai praejo ir nei potraukio nei pykinimo nera.Bent jau mano nuomone tai geriau ne riavija bet akupunktura.ir pigiau ir patikimiau.
AUSRA
Parašė Svečias 2011-11-29 11:54:46
Geras vaistas nuo rukymo Tabeks,palengvina metima rukyti ,bet ir pacio pastangu reikia .As jau koki 5 karta bandysiu ,islaikau nerukius kokius 3 men ,bet kai uzgeriau tai ir vel rukau ,bet vel pirksiu vaistu ir meginsiu mesti ,o ir su gersena reiks rimtai kovoti
as revijos nenaudoju
Parašė Svečias 2011-10-12 10:43:33
nuejau pas daktara Kauko alejoj dirba jis pradejo rasyti revija.3 menesius geriau ta revija aciu uz malonuma su koncultacija iseidavo virs 400litu.po triju menesiu paragavau degtines ir sekmingai atgeriau 19 dienu.Vel grizau pas Boima ir sakiau kad uzkoduotu sumokejau 500lt.negeriu jau antri metai.Tai kuriam velniui ta revija uz tokia kaina jei vistiek gerti negali.Geriau uzsikoduoti ir pigiau ir tableciu nereikia gerti.
Ar galima vartoti su alkoholiu
Parašė Svečias 2011-09-30 00:30:03
Kas butu jei zmogus vartotu tuos vaistu ir gertu? ar sumazetu priklausomibe? Aciu uz atsakima
dalia
Parašė Svečias 2011-09-07 10:41:18
kur galima pirkti revia vaistu
alkoholizmas
Parašė Svečias 2011-08-25 23:30:46
noreciau suzinoti ar sito vaisto REVIA galima nusipirkti Mazeikiuose?
rukymas
Parašė Svečias 2011-08-20 20:42:31
o nuo rukymo gal yra geru vaistu
regru
Parašė Svečias 2011-08-14 13:18:07
ieskau informacijos kaip padeti sunui ,nes jis daznai uzgeria ir pats pripazista kdd yra alkocholikas nori uzsikoduoti ,tik kad tas kodas nesuvieke pries 5men.gal geriau revia -kepenys maziau kentetu .jei geras gydytojas patartu nesivaikantis pelno 
.
Parašė Svečias 2011-07-24 15:58:24
kaip jie veikia
sadra
Parašė Svečias 2011-06-26 18:53:23
ar gali revia gerti zmogus vartojantis antidepresantus
negriukas
Parašė Svečias 2011-05-05 17:46:23
noriu sužinuoti ar galima duoti gerti Revia , nes sūnus geria jau daug metų, bet šiomis dienomis negaliu priprašyti kag liautusi gėręs. Jam sunku ir vėl jis geria. Ką daryti, gal patartumėte, nes niekaip negali prikalbinti, kad kur nors kreiptusi pagalbos. 
AČIŪ.
idomu
Parašė Svečias 2011-05-04 12:46:12
ar gerai veikia tas revia
Parašė Svečias 2011-04-20 21:17:41
Sveiki...jau kelinta karta tenka lieti asaras ir drebeti, kad tik neisirtu seima...Mama begalo jai atsidavusi, bet to nepakanka...Tetis viska griauna ir seima palaispniui byra i sipulius...Jau 18 metu vargstam del nesibaigiancio gerimo...Kalbinom, maldavom, grasinom, vaziuoti gydytis, pirkom vaistus, bet del savo sumauto vyriskojo ego, ir aukstojo issilavinimo "seimos galva" nepripazista ligos, ir dedasi esas sveikas...Gal kas susidure bent kiek su panasia situacija..? Gal turite kokiu patarimu..?
naltrexone implantas
Parašė Svečias 2011-03-22 16:42:54
naltrexone implantas Lietuvoje nėra registruota vaisto forma, tačiau jau geras dešimtmetis "nelegaliai" naudojama priklausomybės heroinui kompleksiniame gydyme. Jei Lietuvos farmacinės kompanijos nemato finansinės naudos registruoti šią vaisto formą - ar dėl to turi kentėti klientai ir jų šeimos nariai? Dėl komplikacijų ir pooperacinio supūliavimo - manau, kad prieš tai rašė tas, kuris ir akyse to implanto nėra matęs. O pooperacinė rizika tokia pati kaip eilinės menkos intervencijos. Dar, visada reikia vertinti kliento kūno būklę, juk po heroino vertojimo retas būna fiziškai stiprus, gerai pavalgęs, be tromboflebitų ir hepatitoC... 
Save gerbiančios klinikos UK, pradėdamos detoksikaciją po heroino vartojimo, paima užstatą už naltrexone implantą(kad nepersigalvotų), atsisakius jį "įsiūti", pinigai negrąžinami. 
Kur Lietuvoje "įsisiūti" ir kiek tai kainuoja ?Nei viena save gerbianti gydymo įstaiga Lietuvoje to neskelbia, nes visi brangina savo sunkai gautas licenzijas...bet ieškantis visada randa...dar lieka UK, tik kainos ten svarais... 
gydytojas- psichiatras iš Kauno.
ieskau
Parašė Svečias 2011-03-10 09:44:51
O kur galima jo isigyti? Ar parduoda ji be recepto?
patirtis
Parašė Svečias 2011-01-24 16:43:37
ar vartojant šias tabletes galima po truputi retkarčiais vartoti alchogoli
...
Parašė Svečias 2010-12-12 21:55:29
Mano tėtis geria jau daugybe metų. Iš pradžių tai buvo tik per šventes, tada po maža namuose ir išsivystė iki litrinių butelių. Pripažinti, kad jis geria- neužką nesutiks. Man labai sunku žiūrėti kaip mama dėl to kankinasi, girdėti jos kukčiojimą, tai mane labai skaudina. Mūsų šeima nėra labai turtinga, gyvenam kas sau. Labai dažni tarpusavio barniai ir būtent dėl tų tėvo ,,mažų''. Gal galite ką patarti?
Alma
Parašė Svečias 2010-11-25 11:31:45
Jis nepripazysta,kad jam reikia gydytis,ir pas mus jokiu centru nera,negi nera pigesniu tableciu uz REVIA,KAD NORS TIK NENORETU GERTI?
Alma
Parašė Svečias 2010-11-25 11:23:33
Nebezinau ka daryti,mano vyras geria ir tada pradeda bludyti,o yra sirges sizofrenija,vaikai uzaugo kitokio tevo ir nematydami,dabar turi gera apmokama darba,as nedirbu,kai tik iseina jam geria,triuksmauja,dauzosi,gyvenu kosmare,padekite!Jis patc nesikreips niekur.Gyvenu kaime.Ruko dar labai.Sako,kad turi meiluze,bet i namus sugryzta visada.Vairuoja,masina svetimi zmones pasakytu,kad jis labai geras.Galiu tik uz koki 50lt,vaistu ypirkti.
revia ampole
Parašė Svečias 2010-11-12 22:04:15
labas kamile!! as taipat turiu vaikina kuris ruko heroina! tai va jis buvo isisiuves ta ampole ji kitaip dar vadinama naltreksonu ausros vartu ligoninej! ji blokuoja opioidu poveiki bet veikia tik 3 menir jei per ta laika nesigydai psichologiskai ,nevaikstai i anoniminiu narkomanu susirinkimus tai vel pradedi vartoti narkotikus ka mano vaikinas tik baigus ampolei ir padare!dabar vaz i vilniaus toksikologijos klinika nusimti absistencijos sindromo ir pradeti gydytis vaistais revia ,ir taip psichologiskai! sekmes ir tikiuosi jis susitvarkys nes cia baisi liga ir tau irgi daug sveikatos atima!!
jolanta
Parašė Svečias 2010-11-12 12:04:17
bet jei abejoji dėl kodavimo, gyveni kaime ir negali lankytis AAK, o prageri tiek pat kiek kainuoja REVIA, gal tai tikrai išeitis
beviltiskas
Parašė Svečias 2010-08-13 16:39:52
ar yra revia tableciu pirkti anglijoje?
vargse
Parašė Svečias 2010-05-05 19:10:48
o mano vyras nepripazysta kad jis jau alkoholikas.jis nemoka atsigerti,jis prisigeria visiskai.nezinau ka daryti.noriu kad jis isvis nebevartotu,apie tai su juo pakalbet neimanoma,ima klykti.galvoju gal ji girdyt slapta kokiom tabletem kad tik uzuodes alkoholi imtu vemti,tampytis.tada prisiurpinciaukad jam jau skrandis ispuvo nuo to brudo.kaipmanot ar padetu?
Revia isheitis ar ne?
Parašė Svečias 2010-02-09 11:41:59
Geriau anksciau revia tabletes..ir dabar. Nezinau kodel, bet mane jos taip blogai veikia - jauciuosi kazkokia apatiska, irzli. Gal organizmas jautriai reaguoja..todel nustojau jas gerti. Sakyciau, kad bloga savijauta po revios salygoja dar besivalantis organizmas, bet, kad organizmas issivales.. Pirma karta nustojau gerti revia butent del tu nesibaigianciu nemaloniu pojuciu. Nors nora ... tikrai "uzmusdavo". Nutraukus gerti revia po nepilnos savaites paslydau.. Nebenoriu paslysti, siuciausi implanta, bet tie salutiniai revios poveikiai mane atgraso nuo implanto siuvimosi minties. Dar turiu pazistama, kuriam net impalntas nepadeda - beveik kasdien ruko ir jaucia psichologini nora, ir, rukydamas, kaip suprantu, taip tirpina implanta, kuris, turedamas veikti 2,5-3 menesius, istirps daug greiciau.. man atrodo, zmonems daugiau ne revios reikia, o psichologinio palaikymo ir iprociu, bei aplinkos performavimo..sakoma "nuo saves nepabegsi", bet, laikinai isvaziavau gyventi i kita shali.
dėl revia 28
Parašė Svečias 2009-09-14 14:02:31
mano tėtis negėrė 3 metus, nes prieš tai 9 mėn. vartojo revia 28, paskui nusprendė, kad atsikratė, o va dabar jau išgėrė alkoholio, vos nenualpau kai sužinojau, bet imsiuos priemonių, kad pradėtų vartoti revia 28. Aišku kainuoja daug apie 380 litų, bet camelia vaistinėje gaunu 10 proc. nuolaidą, tai šiek tiek susitaupo.
REV
Parašė Svečias 2009-07-25 19:41:48
Jei kazkas negali isigyti siu vaistu, tai pasiulymas eiti i DIENOS CENTRA, kur yra skiriamas gydymas. 
 
REVIA (is patirties) - narkotiniu medziagu atzvilgiu (heroino) blokuoja jo poveiki 100%. Apibendrinant - tai padeda uzmirsti, koks yra narkotiko poveikis, tokiu budu apie tai negalvoji, galiausiai ir nera noro. Bet labai gaila, jog yra toki busenu, kai susinervini, ar pansiai, tada kunas iskiria tam tikru medziagu, del kuriu atsimeni vel ta pati...
apatija,mieguistumas,irzlumas
Parašė Svečias 2009-07-06 17:55:47
Dar tik penkias dieneles vartoju Revia. Nesu įsitikinęs ar tai vaistų galia, bet tikrai pakolkas nebuvo jokio noro griebtis alkoholio. Tačiau visą laiką jaučiuos labai apatiškas, mieguistas, suirzęs net nepagrįstai piktas. Gal kas gali pasidalinti savo patirtimi, mintimis ir jausmais vartojant šį vaistą? Ačiū!
Karolis
Parašė Svečias 2009-05-11 23:40:15
veikia 3men. o Tau siuvo del heros/
SS
Parašė Svečias 2009-04-16 13:36:35
kas galetu pasakyti kiek dienu veikia revia implantas?
nesamone
Parašė Svečias 2009-03-08 20:32:21
Didziausia nesamone, as po 5 dienu vartojimo prisismeigiau ir geriau 3 dienas. noras nepraejo ne trupucio, nors vartoju jau 45 dienas. ir toliau reguliarei vartoju vaistus ir alkoholi
nesamone
Parašė Svečias 2009-03-08 20:32:20
Didziausia nesamone, as po 5 dienu vartojimo prisismeigiau ir geriau 3 dienas. noras nepraejo ne trupucio, nors vartoju jau 45 dienas. ir toliau reguliarei vartoju vaistus ir alkoholi
bandes pagalbos sauksmui
Parašė Svečias 2008-08-30 14:22:06
,,manau , kad padetu tikrai sumazinti kieki,,aisku, labai blogai, akd ji pati nepripzysta savo bedos, cia jau pats blogiausia varinatas koks gali buti,,bet manau pabandyk,,net nedvejok,,reikia kazka dabar daryti negu nieko nearyti,,dar pastaba,,vartodamas siupos vaistus nesunkiai meciau rukyti,,tikslaiku,,paemiau ir nerukau, tie vaistai padeda mesti rukyti,,o rukiau as daug 2 pokelius i diena,,na,jau nerukau antra savaite, cia man yra rekordu rekordas,,parassoi po keliu savaiciu apie save ,,paziuresim,,laikykites visi,,kantrybes jums visimes ir valios..
pagalbos sauksmas
Parašė Svečias 2008-08-14 12:31:16
mano mama geria jau daugybe metu.taciau ji nemano kad turi problema.ji net nesutinka su tuo kad jei reik pagalbos.ar tos tabletes ravia padetu jai nors kazkiek sumazinti alkoholio kieki?
bandes
Parašė Svečias 2008-07-31 10:27:54
isbandziau daug visko,,ir kodus ,,ir kodines tabletes,,maximum islaikiau 3 menesius,,ir vel tas pats,,( ne tik alkocholio problemos), pasiule siuos vaistus,,aciu dievui, kad tokie dabar yra,,sugryzau i normalias vezes,,negaliu vis dar atsidziaugti, kad sugryzau i normalias gyvenimo vezes ir vel dziaugiuosi issikapstes is to sudo.,aisku, mintys blogosios ateina, primena save,bet labai lengvai susitvarkau,as stipresnis uz mintys,,zmones,,patikekit,,tai tikras issigelbejimas tokiems zmogeliukams,,neskaiciuokite litu,jei norite islipti is duobes,,tuo labiau,,isleidote ne tiek,o zymiai daugiau.siaip ju yra visose didesnese vaistinese, ju kaina svyruoja nuo 355 iki 385 lt.
slaptos info
Parašė Svečias 2008-07-11 13:31:29
kur galima sio vaisto isigyti be recepto ? zmogus kuriam perkama kategoriskai atsisako eiti pas gydytojus. seimos nariu parama veikia, bet reikalinga ir preparatu pagalba. zmogus dar nedegradaves ir pats supranta, kad turi problemu.
Valymo paslaugos
Parašė Svečias 2008-07-02 19:02:47
klausykite,tokius vaistus turetu dalinti dykai ant kiekvieno kampo,o cia 350,tai kur tam degeneratui norinciam pradeti gyvenima is naujo,tokius pinigus sukrapstyti.Vadinasi neturi pinigu,ir toliau dumbla siurbi,nes jis kainuoja kapeikas.
nusivylusi
Parašė Svečias 2008-06-21 23:32:43
nežinau ar gerai darau bet nebežinodama ka daryt (nes vyras nepripažysta kad jis jau alkogolikas nes išgėrinėja ne po daug bet kiekviena diena) jam nežinant kas tai per vaistai pradėjau duoti revia dar tik pradžia bet jis vistiek alaus nori
Parašė Svečias 2008-06-17 10:58:40
ar issigydzius siais vaistais, toliau iseina alkoholi vartoti saikingai? ar sio gydymo principas "jokio alkoholio apsoliuciai"?
narkotikai
Parašė Svečias 2008-05-30 18:55:52
ka daryti po narkotiku detoksinacijos... ar uztenka gerti tik tas revia tabletes?
gaga
Parašė Svečias 2008-05-20 13:07:56
pasiryžau vartoti šį preparatą, tai nėra labai brangu, bet ar tai padeda... Gal kas patartų
klausimas
Parašė Svečias 2008-04-03 22:00:04
o kas nutinka kai vartojant revia,isgeriama alkoholio?
ieškantis
Parašė Svečias 2007-10-12 13:33:06
noriu stipriai sumažinti ir paretinti gerimus.Nežinau kur kreiptis
Indre
Parašė Svečias 2007-09-29 15:07:31
koks pasalinis ju poveikis? Gal galite atsakyti? Aciu.
Kamile
Parašė Svečias 2007-09-12 01:08:56
Noreciau paklaust apie isiuvama ampule revia,zinau kad ausros vartu ligoninej ja isiuna,tai kaip supranatu legaliai,ir ji vadinas revia.Mano vaikinas,jai taip galima pavadint,2 metus su pertraukom vartoja heroina.Daug pinigu isleista,ligoninese guleta.Jis tikrai nori gyditis,bet viskas laikina ir neefektyvu.Ar tikrai tas isisiuvimas padeda?ar pavartojus poveikio nebutu,gal kas zino kaip ten yra.Nes tai lb nepigu.
veiksmingumas
Parašė Svečias 2007-09-04 20:19:00
revia kaina 100 euru ,menesiui jei zmogus [asiryzta arba artimieji tiek pinigu aukot turi pats zmogus noret, salyginai siulyciau tai daryti su artimuju ir psichologu ( geriau psichiatru pagalba) skiriant kartu raminamuosius vaistus ir taip garsiai pagarsejusi 'lidevine", kuris veikia alkoholio metabolizma - automatiskai zmogu pykina skaudagalva , plius 'revia' veiks kad nesukeltu euforijos alkoholis, taigi beliks isgart xanaxo ir eit miegot :) apie saveikas nesidomejau. bet manau geriau 3-6 menesiai kepenims negu 30 metu visam organizmui. 
 
Jonas
Parašė Svečias 2007-08-23 19:29:05
Ar veikia priklausomybe cigaretems
Pagalba
Parašė Svečias 2007-08-05 23:32:10
Negaliu suprasti, kai kalbama apie kazkokia REVIA zala? Apie ka Zmones diskutuojam ?o alkoholis, ar narkotikai-ne jaugi mažiau žalinga nei Revia ar kitos priemones ?Tai gi- jei tik yra kazkokia pagalba-jos ir ieskom, nesvarbu kiek tai kainuoja ir kaip-nes vienas zmogus neserga-jei jis turi artimus-serga visi....... 
 
priklausomybe alkoholiui amzina
Parašė Svečias 2007-08-04 15:02:45
mano mama turi priklausomybe alkoholiui. Pries keleta metu ji gerdavo kas menesi.Vienas menuo blaivus - kitas juodas. Dabar istorija kartojasi. Jokie vaistai nepadedavo, tai tik pinigeliu metimas y bala. Uzkodavimas tera didelis zmogaus isgazdinimas ir privertimas atsisakyti alkoholio trumpas, nes tai padeda vos pusei metu.
salia alkoholiko
Parašė Svečias 2007-08-01 23:42:54
kodavosi 2 kart,susirgo sirdies liga.Patyre sirdies suntavimo operac.Ilgiausias negerimo laikas 2 men. Kas gali padeti ,,jei nori, bet negali negerti ,nekaltinti ir manipuliuoti artimaisiais?
su Jusu pagalba
Parašė Svečias 2007-07-30 12:46:34
Be abejo, vaista gali vartoti ir be psichoterapijos seansu. Svarbu, kad pries pradedant nebutu vartojes alkoholio bent 4dienas, o paskui gert po viena tablete kasdien, patartina tuo paciu metu. Siuo ateju Jus busite didziausia parama ir priziuresite, kad vaistas kasdien butu isgertas. Pertrauku daryti nereiketu, net jei atsitiktu taip, jog visgi alkoholio buvo pavartota. Gydymas neturetu trukti trumpiau kaip 6menesius. 
 
Sekmes!
sos
Parašė Svečias 2007-07-25 21:31:26
jau daug metu kovojam su vyru del girtavimo 
mylim vienas kita bet darosi vis sunkiau atleisti girtuoklvima po 3-4 dienas is eiles.jis lankesi pas psichologa bet buvo pries nusiteikes seansu metu tyledavo ir galiausiai visai nejo.ar galetu REVIA padeti be psichoterapijos. 
Prasau patarti man tai labai svarbu
mano mama alkoholike
Parašė Svečias 2007-07-12 18:35:56
kiek kainuoja tos REVIA tabletes?
parduoda ir be recepto
Parašė Svečias 2007-06-28 12:20:06
Siu vaistu, deja, nekompensuoja, del to galima vaistinese isigyti ir be receptu.
receptas
Parašė Svečias 2007-06-25 16:39:32
noreciau suzinot ar siuos vaistus parduoda be recepto
Parašė Svečias 2007-06-21 13:47:39
Jau geriau tuos pinigelius isleisti vaistams ir bent kiek zmogui pagelbeti su sia problema, nei keliolika kartu daugiau pragerti. Sunui perku si vaista jau antri metai. Visko buna, bet tikrai rezultatais patenkinti ir seimos nariai ir jis pats. 
 
vaistininke Virga, Utena
Parašė Svečias 2007-06-21 13:45:16
as lankiausi savitarpio pagalbos grupeje ir vartojau Revia. Buvau uzgeres po 2men, bet ne taip ilgai kaip seniau, vaistu nenutraukiau-zmona priversdavo ta tablete vistiek isgerti.Dekingas jai ir gydytojams, nes siuo metu jau 11menesiu esu blaivus, o vaistu ir toliau gersiu, nes jokiu pasaliniu reiskiniu nejauciu. I kluba siuo metu nebevaikstau, bet rysius su gydytojais palaikau. 
 
Jokubas
geriau-A/A
Parašė Svečias 2007-06-15 17:46:59
Giminaičiui REVIA nepadėjo,užgėrė naudodamas trečią pokelį,dabar vėl eina į klubą
Parašė Svečias 2007-06-13 16:10:25
Priklausomai koks ligos sunkumas. Taciau Revia tikrai padeda ilgiau islikti abstinencijos busenoje, sumazina vartojamo alkoholio kieki ir kt.. Ilgalaikiam vartojimui tai tikrai gera priemone.
nemanau
Parašė Svečias 2007-06-11 16:42:59
Nemanau, kad alkoholizmas pagydoma.
zinoma- svarbu padeda
Parašė Svečias 2007-05-21 16:02:07
problema labai didele, svarbiausia, kad bent kazkas gali zmogui padeti. Vieni pas burejus ir sarlatanus vaiksto, kiti rimtai nusiteike ir vaistus vartoja, o juk yra tokiu, kurie apskritai nieko nedaro ir toliau klimpsta i ta pati liuna. 
Revia- geras vaistas, tik reikia nepamirsti, jog vartoti reikia ilgesni laika, bet veiksminga.
keista
Parašė Svečias 2007-05-16 16:21:14
man cia kazkaip nerealiai viskas atrodo. tabletemis issigydoma priklausomyb4. na ka svarbiausiai kad kazkam padeda
vartojau pats
Parašė Svečias 2007-05-16 13:03:02
Vartojau sias tabletes pats asmeniskai. Pries tai buvau gaves gydymosi metu nemokamai Vilniaus priklausomybes ligu centre. Patikekit- tai mano issigelbejimas! Labai padejo ir zmona, kuri mane palaike ir buvo neitiketinai tolerantiska.
doze galima rinktis
Parašė Svečias 2007-05-16 13:00:54
Tabletes galima nebutinai gerti kiekviena diena. savaites doze (350mg=7tabletes) galima padalinti i 3dalis. Taciau visada veiksmingiausia yra vaista vartoti reguliariai-t.y.kasdien. 
 
Gyd.toksikologas, Kaunas
implantai pavojingi
Parašė Svečias 2007-05-16 12:58:51
Revia implantu nera! Tik naltreksonas, kuris i Lietuvele patenka nelegaliai (implantai yra uzdrausti) atitinka panasia sudeti. Taciau tai pavojinga gyvybei, kadangi isiuvant po oda implantus gali patekti infekcija, zmogus apskritai gali netoleruoti. Yra buve net mirtinu atveju. 
Tikrai niekada negalima imtis priemoniu, kurios pavojingos. 
 
Gyd.toksikologas, Kaunas
pabandė
Parašė Svečias 2007-05-16 10:24:36
girdėjau, vienam pažįstamui puikiai pavyko išlipti iš liūno būtent šių tablečių pagalba. jokie psichologiniai dalykai negelbėjo, šeima jam taip pat jau neturėjo jokios įtakos
implantacija
Parašė Svečias 2007-05-16 10:22:15
girdėjau, kad ir implantas REVIA yra, gal tai veiksmingiau nei tabletės, kurias gali pamiršti išgerti ar nenorėti to padaryti
įdomu
Parašė Svečias 2007-05-16 10:18:05
Noreciau suzinoti ar kas naudojo sias tabletes ir kokie rezultatai.
motina vartoja- esu patenkinta
Parašė Svečias 2007-05-09 13:39:42
mama turi problemu su alkoholiu - vartodavo kartu su nuskausminamaisiais. Baisi priklausomybe... Buvau girdejusi apie si preparata- nuejau ir nupirkau vaistineje. Dabar jau kuri laika apsieiname ir be degtines. Rezultatas mane dziugina. Jei tik padeda ir zmogus supranta savi beda, negaila ir pinigeliu. Kad tik geriau butu.
esu patenkinta
Parašė Svečias 2007-05-09 12:46:09
Mano vyras siuo vaistu gydesi keleta menesiu, be jokiu konsultaciju ir klubu - rezultatai geri. 
Virga
Parašė Svečias 2007-05-09 11:20:05
Revia yra papildoma priemone, vartojama kartu su psichoterapija, zodzio terapija, AA klubo veikla ir pan. Vien nuo psichoterapiju dar nei vienas nepasveiko, o sis vaistas dirba savo darba ir labai efektyviai.
nesuprantu
Parašė Svečias 2007-05-09 09:10:10
nesuprantu ką čia diskutuoti, taigi aiškiai straipsnyje parašyta, kad medikamentai tik vienmą iš gydymo dalių. Taigiven tablečių neužteks. Susiimkite žmonės.
valia
Parašė Svečias 2007-05-08 11:54:57
aš taip pat nelinkusi siūlyti vien tik tabletes gerti, tai tik lengvas savęs apgaudinėjimas, tas pats kaip svoriui mesti, išgeri ir toliau apsikabini šaldytuvą, betjau su ramia sąžine. 
Nesiginčiju, kad vaistas reikalingas, bet jis tik kaip pagalbinė priemonė, manau pirma reikia žmogui padėti su psichologinėmis problemomis susitvarkyti
alkogolikas
Parašė Svečias 2007-05-07 23:06:09
neapgaudinėkit savęs naudodami vaistus nuo alkogolio,tai yra baisi ir nepagydoma liga,o rydami kažkokias tablėtes tik pakenksit savo organizmui .Kolkas vienintelis ir nemokomas išsigelbėjimas iš to baisaus liūno-AA/ ANONIMINIŲ ALKOGOLIKŲ/ grupių lankymas.Tai galiu drąsiai tvirtinti, nes lankydamas AA jau 12 metų esu blaivas.
rrrr...
Parašė Svečias 2007-05-06 09:07:28
apie 350 lt kainuoja 28 tab., receptinis bet duoda ir be recepto
Laura
Parašė Svečias 2007-05-05 20:20:20
Ar brangus sie vaistai ir ar galima ju gauti be recepto
problema aktuali
Parašė Svečias 2007-05-05 11:46:31
man si problema aktuali - turiu maza vaika, o vyras vis su draugais, po barus, i zvejybas...Po kelias dienas negrizta, paskui labai "serga", i darba neina. Tikriausiai seimos nariu parama svarbi- pabandysiu su juo pasikalbeti, nors abejoju, kad sutiks eiti pas gydytojus. Per vakariene i sultis tablete imesiu, tikiuosi per kuri laika sia problema isspresim. 
Ruta
tikrai padeda
Parašė Svečias 2007-05-05 11:32:32
galiu pasidalinti patirtimi, kad man asmeniskai paciam tikrai padejo Revia. Vartojau tik 4menesius, dabar vel galiu GYVENTI. 
 
Rolandas
pasirinkimas
Parašė Svečias 2007-05-04 14:37:19
manau, bet kuriuo atveju geriau sumoketi uz vaistus, nei leisti artimiems zmonems degraduoti. narkotikams ir alkoholiui isleidziama gerokai daugiau pinigu, o pasekemes- nepataisomos.  
Vyras daznai turedavo "daugiadienes" problemas. siuo metu jau keleta menesiu geria Revia, lankosi pas psichiatrus- rezultatai dziugina, kai namie taika ir ramybe. 
Grazina, Siauliu PSC
patirtis
Parašė Svečias 2007-05-04 11:59:11
mano sunus verslininkas, todel daznai tenka su klientais ir partneriais padiskutuoti prie taureles. O paskui uzsikabina ir kelias dienas "svencia"...Kazkur spaudoje skaiteme apie sias problemas, pasiryzome investuoti savo laika ir pinigus, kad tik padeti "nenusivaziuoti" visai. Sunku buvo ikalbeti gerti vaistus, bet pamazu susitareme. Vaistineje kolege man pasiule REVIA. Tikrai ir as ir sunus dziaugiames, kad tokiu problemu dabar neturime. Tiesa, sunus ji vartojo kasdien, sesis su puse menesio, bet lukescius pateisino. 
Jei tik zmogus nori gydytis- tikrai veiksminga. labai svarbu, kad jokiu pasaliniu reiskiniu nedave. Juk tai taip svarbu, ypac jauniems zmonems. 
Irena, VUSL slaugytoja 
Vilnius


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos