vaistai.lt

Ką valgyti norint turėti skaisčią odą? (1555/0) 

Ką valgyti norint turėti skaisčią odą?Vasarą norisi turėti gražią ir skaisčią odą, tačiau tik nedaugelis žino, kad žarnyno sveikata ir tai, ką valgome, yra tiesiogiai susiję tarpusavyje.

Valgykite maistą, kuriame gausu omega-3 riebalų ir flavonoidų. Abi maisto medžiagų grupės glaudžiai susijusios su kraujagyslių sveikata, o ši yra būtina, kad kraujas tinkamai patektų į odos ląsteles ir iš jų nutekėtų.

Sveikas maistas, kuriame natūraliai gausu omega-3 riebalų rūgščių, yra tamsiai žalios spalvos lapinės daržovės, neapdoroti graikiniai riešutai, laukinėmis sąlygomis augusi lašiša, linų sėmenys ir ekologiški kiaušiniai.

Sveikas maistas, turintis daug flavonoidų, – tai salotų lapai, uogos, citrusiniai vaisiai, kopūstai, lapiniai kopūstai, špinatai, goji uogos, šparagai, Limos pupelės ir neapdorota kakava.

Deimantė Rapalytė, homeopatė, mitybos specialistė

 

Informacija iš:

Vakarų Lietuvos Medicina

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos