vaistai.lt

Parodoje „ADVENTUR 2017” – dėmesys ir sveikatai (836/0) 

Parodoje „ADVENTUR 2017” – dėmesys ir sveikataiUžkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) specialistai šį penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį (sausio 20-22 d.) visuomenę kviečia užsukti į Lietuvos parodų ir kongresų centrą „Litexpo” Vilniuje, kur vyks turizmo paroda „ADVENTUR 2017“.

Parodos lankytojų ULAC stende „Keliauk sveikas!“ (5 parodų salėje) lauks konsultacijos apie užkrečiamąsias ligas ir jų profilaktiką kelionės metu.

„Kasdien sulaukiame daugybės keliautojų skambučių ir e.laiškų su klausimais apie skiepus bei riziką užsikrėsti įvairiomis ligomis keliaujant po pasaulį, todėl dalyvaudami turizmo parodoje prisidėsime tiek prie kelionių organizatorių, tiek prie keliautojų švietimo“, - sakė ULAC direktorius prof. dr. Saulius Čaplinskas.

ULAC medikai primena, vadovaudamiesi 2016 m. Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijomis, parengė atnaujintas rekomendacijas keliautojams „Dėl užkrečiamųjų ligų profilaktikos keliaujant į užsienio šalis“.

Rekomendacijų tikslas – apsaugoti keliautojus nuo užkrečiamųjų ligų, vykstant į užsienio šalis, užkirsti kelią ligų plitimui tarp šalių ir suteikti reikiamą informaciją apie privalomus ir/ar rekomenduojamus skiepus keliautojams.

Rekomendacijas keliautojams skaitykite čia.

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras

Informacija iš:

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos