vaistai.lt

Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės komandoje – sporto medicinos gydytoja (1132/0) 

Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės komandoje – sporto medicinos gydytojaRespublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės (RVUL) Konsultacijų centre pradėjo dirbti prieš dvejus metus pasaulio čempionate šiuolaikinės penkiakovės moterų estafetėje sidabro medalį iškovojusi sporto medicinos gydytoja Lina Batulevičiūtė.

Medikė konsultuoja pacientus dėl sporto traumų prevencijos, gydymo, taip pat esant judėjimo atramos aparato sutrikimams, traumoms, širdies-kraujagyslių ir kitų sistemų sutrikimams, kuriuos sukelia per didelis ar nepakankamas fizinis aktyvumas. Taip pat gydytoja vertina organizmo pasirengimą ir galimybių ribas, parenka sporto šakas, sudaro aktyvios reabilitacijos programas, padeda koreguoti ydingą laikyseną ir jos padarinius.

„Mėgėjiškas sportas sparčiai populiarėja, todėl tokios specialybės gydytojas valstybinėje ligoninėje – aukso vertės. Taip sukursime galimybes aktyvia fizine veikla norintiems užsiimti tai daryti saugiau, su kvalifikuoto mediko priežiūra“, – sako RVUL direktorius dr. Algimantas Pamerneckas.

RVUL Konsultacijų centre konsultuojami ir gydomi pacientai, turintys įvairių terapinių ir chirurginių susirgimų. Centro specialistai teikia II ir III lygio ambulatorinę konsultacinę pagalbą ne tik Vilniaus miesto, bet ir viso regiono bei šalies gyventojams.

 

Informacija iš:

Vakarų Lietuvos Medicina

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos